Lurdi

Lurdi

Lurdi France Tour Details  France Qytet i vogël në jugperëndim të Francës, vazhdon të jetë një ndër shenjtëroret më të njohura të Zojës në botë. Para 157 viteve, ishte një vendbanim i vogël dhe pa ndonjë domethënie të veçantë. Por, data e 11 shkurtit 1858, kur për të...
Tur ne Liqenin e Komanit

Tur ne Liqenin e Komanit

Tur ne Liqenin e Komanit Mrekullia e Alpeve Shqiptare Detaje te turit  4x4 Experience Fantastic travel experience with 4×4 SUVs  1 Day You will experience a lively day between the canyons of the commune.  Albanian Alps Located in the north of Albania, full of...
Tur ditor në Theth

Tur ditor në Theth

Tur ditor në Theth Mrekullia e Alpeve Shqiptare Detaje te turit  4x4 Experience Fantastic travel experience with 4×4 SUVs  Adventure 1 Day You will experience 1 day of unforgettable mountain climbing and adventure.  Albanian Alps Located in the north of...
Tur në qytetin e Shkodrës

Tur në qytetin e Shkodrës

Tur në qytetin e Shkodrës Qyteti i kultures dhe tradites Shqiptare Detaje te turit  Accompaniment by bus Departure and return from your country and bus service  Daily Tour You will experience 1 day of unforgettable holidays in the most popular places in Shkodra ...
Tur në Valbone

Tur në Valbone

Tur në Valbonë Mrekullia e Alpeve Shqiptare Detaje te turit  4x4 Experience Fantastic travel experience with 4×4 SUVs  1 Night / 2 Days You will experience 1 unforgettable night and 2 colorful days.  Albanian Alps Located in the north of Albania, full of...