Lourdes

Lourdes

Lurdi France Tour Details  France Qytet i vogël në jugperëndim të Francës, vazhdon të jetë një ndër shenjtëroret më të njohura të Zojës në botë. Para 157 viteve, ishte një vendbanim i vogël dhe pa ndonjë domethënie të veçantë. Por, data e 11 shkurtit 1858, kur për të...
Medjugorje

Medjugorje

Medjugorje Bosnje Hercegovine Tour Details  Tour  Pelegrinazh Historia e të shfaqurit te Zojës së Bekuar në Medjugorje  Bosnje Hercegovine HISTORIA E TË SHFAQURIT TË ZOJËS SË BEKUAR NË MEDJUGORJEQysh prej vitit 1981, në Mexhugorje, një fshat i vogël në...