Lourdes

Lourdes

Lurdi France Tour Details  France Qytet i vogël në jugperëndim të Francës, vazhdon të jetë një ndër shenjtëroret më të njohura të Zojës në botë. Para 157 viteve, ishte një vendbanim i vogël dhe pa ndonjë domethënie të veçantë. Por, data e 11 shkurtit 1858, kur për të...
Medjugorje

Medjugorje

Medjugorje Bosnje Hercegovine Tour Details  Tour  Pelegrinazh Historia e të shfaqurit te Zojës së Bekuar në Medjugorje  Bosnje Hercegovine HISTORIA E TË SHFAQURIT TË ZOJËS SË BEKUAR NË MEDJUGORJEQysh prej vitit 1981, në Mexhugorje, një fshat i vogël në...
Tour in the city of Shkodra

Tour in the city of Shkodra

Tour in the city of Shkodra Albanian tradition and culture city Tour Details  Accompaniment by bus Departure and return from your country and bus service  Daily Tour You will experience 1 day of unforgettable holidays in the most popular places in Shkodra  City of...
Thethi Daily

Thethi Daily

Thethi Daily The miracle of Albanian Alps Tour Details  4x4 Experience Fantastic travel experience with 4×4 SUVs  Adventure 1 Day You will experience 1 day of unforgettable mountain climbing and adventure.  Albanian Alps Located in the north of Albania, full...
The Lake of Koman

The Lake of Koman

The Lake of Koman The miracle of Albanian Alps Tour Details  4x4 Experience Fantastic travel experience with 4×4 SUVs  1 Day You will experience a lively day between the canyons of the commune.  Albanian Alps Located in the north of Albania, full of miracles...